skip to Main Content

L’Espai de Debat Educatiu de Begues té l’objectiu de reflexionar entorn els canvis socials i els diversos estils educatius, per tal de compartir i proposar diferents estratègies educatives. Potenciem la participació de les famílies per avançar conjuntament en un debat col·lectiu entre professionals i familiars buscant el consens i la coherència educativa.

Ens reunim periòdicament a Cal Pere Vell, en horari de migdia. Si vols venir a una de les nostres trobades només ens ho has de dir.

L’Espai de Debat Educatiu de Begues ha desenvolupat el projecte ‘Arbre de les noves tecnologies‘: un centre d’interès de debat i reflexió sobre les TICi el seu paper en l’educació i el desenvolupament personal d’infants i joves.

Des de la nostra reflexió sobre les noves tecnologies considerem que aquestes envaeixen cada cop més els diferents àmbits de la vida quotidiana. Per tal de protegir les necessitats dels infants i adolescents i garantir així el seu desenvolupament harmònic, a continuació trobareu diverses estratègies perquè pugueu consultar-les.

0 a 3 anys

3 a 6 anys

6 a 9 anys

9 a 12 anys

Més de 12 anys

Back To Top