skip to Main Content

Hi som a temps? Begues fa front al canvi climàtic

El Fòrum Educatiu del Projecte Educatiu de Begues inicia la seva cinquena edició el mes de maig de 2022 i està destinat a totes les persones majors de 16 anys que hi vulguin prendre part. Els nois i noies de 10 a 12 anys hi podran participar a través del Consell d’Infants.

Eixos bàsics del V Fòrum

  • Conscienciar la població de Begues sobre la problemàtica del canvi climàtic.
  • Potenciar accions educatives de millora de la protecció del medi ambient.
  • Promoure accions que ajudin a la població de Begues a introduir canvis al seu abast per fer front al canvi climàtic.
  • Generar sinergies entre els diferents sectors de la població per introduir canvis en els àmbits d’actuació i afavorir, d’aquesta manera, la protecció del medi ambient.
Contingut de les sessions

Sessió inaugural i conferència a càrrec de Sergi Loras.

  • Inauguració del 5è Fòrum Educatiu, a càrrec de Mercè Esteve, alcaldessa de Begues
  • Presentació de les conclusions del treball elaborat pel Consell d’Infants de Begues, a càrrec de Martina Da Graça, Oleguer Valero i Tomàs Petit.
  • Conferència Hi som a temps? Begues fa front al canvi climàtic. Ara o mai, a càrrec de Sergi Loras, geògraf i meteoròleg de RTVE.

Conferència Mercè Girona i Josep-Lluís Moner.

Conferència: Hi som a temps? Com afecta el consum al nostre medi ambient i al planeta? a càrrec de Mercè Girona i Josep-Lluís Moner, socis fundadors del Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA).

Conferència a càrrec de Jordi Bigues.

Conferència: Hi som a temps? Begues, per un bon clima a càrrec de Jordi Bigues, periodista ambiental i activista social i ecològic.

Desenvolupament de l'eix 1

Fruit del treball d’aquest eix, el Grup Impulsor està treballant en l’organització d’una sèrie d’activitats i la generació de materials de divulgació que podreu consultar a continuació. 

Desenvolupament de l'eix 2

Fruit del treball d’aquest eix, s’organitzen una sèrie d’activitats i es generen una sèrie de materials de divulgació que podeu consultar a continuació. 

Conferència sobre consum sostenible a càrrec de l’antropòloga, enginyera, professora i activista ecofeminista Yayo Herrero.

Celebrada el 12 de març de 2024 al Teatre El Goula.

Desenvolupament de l'eix 3

Fruit del treball d’aquest eix, el Grup Impulsor està treballant en l’organització d’una sèrie d’activitats i la generació de materials de divulgació que podreu consultar a continuació. 

El debat segueix a la plataforma de participació ciutadana Participa311

Back To Top