skip to Main Content

Ser jove, ser gran a Begues: compartim valors

El segon Fòrum del Projecte Educatiu de Begues es va celebrar el 17 d’abril del 2010 a l’Escola Sant Cristòfor.

Hi van participar una seixantena de persones que es van repartir en diversos grups de treball per reflexionar sobre la convivència i les relacions entre les diferents generacions.

Eixos bàsics del 2n Fòrum

  • El temps lliure i oci: què volem, què ens agrada i què podem fer els joves a Begues.
  • Propostes per millorar la relació entre les persones i que, a la vegada, fomentin el voluntariat i l’ajuda entre els beguetans i beguetanes.
  • Actuacions destinades a conèixer el patrimoni natural i cultural de Begues, que  fomentin l’arrelament i la cura de l’entorn.
Projectes sorgits del 2n Fòrum
Consell d'Infants

Consell municipal d’infància constituït l’any 2013, format per nois i noies de cinquè i sisè de les escoles Sant Lluís i Sant Cristòfor. Les trobades es realitzen un cop al mes fora de l’horari escolar, tot debatent les necessitats de cada moment i treballant projectes per al poble.

Ràdio Begues

Emissora municipal gestionada per l’Ajuntament de Begues i feta realitat per tots aquells beguetans i beguetanes que, amb el seu temps i la seva il·lusió, fan possible la veu beguetana a la xarxa. Neix l’any 2010 i s’estableix com a servei públic municipal el 2016.

Xarxa d'intercanvi de coneixements

La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC) aplega persones amb interessos diversos que comparteixen el seu coneixement, experiències i habilitats amb d’altres persones. Organitzen xerrades, tallers i compten amb grups estables com el grup de labors o la Font de Poemes.

Espai de debat educatiu

Espai de trobada i reflexió que pretén potenciar la participació de les famílies per compartir i avançar conjuntament en un debat col·lectiu entre professionals i familiars, buscant el consens i la coherència de la comunitat per donar suport a l’acció educativa.

Back To Top