skip to Main Content

Fòrum educatiu de Begues

El primer Fòrum del PEB es va celebrar el mes d’abril de 2008, dos anys després que comencés a caminar el Projecte Educatiu de Begues.

Va ser la primera experiència de reflexió, debat i treball col·laboratiu al voltant dels principals reptes educatius del poble, des d’una visió àmplia i transversal.

Eixos estratègics inicials

  • El poble, un espai de referència i de trobada per a tothom.
  • Unes escoles integrades i integradores.
  • Una educació per a totes les etapes de la vida.
1rForumDiagnosi
Projectes sorgits del 1r Fòrum
Mostra d'Entitats

La gran cita anual del teixit associatiu local té el seu origen en el Projecte Educatiu de Begues. Des de la seva primera edició, la Mostra s’ha consolidat com un dels grans esdeveniments del calendari social beguetà, aplegant cada tardor bona part de les entitats del poble en una jornada d’activitat al carrer.

La maleta pedagògica

Material educatiu per a treballar amb els més petits el folklore tradicional beguetà. La maleta disposa de titelles i contes sobre llegendes del poble per tal que els i les mestres puguin treballar a les aules aspecte relacionats amb el coneixement de l’entorn i la cultura popular local.

Joves pel Camí Ral

Neix d’una necessitat d’articular un projecte basat en la metodologia d’aprenentatge servei, amb la voluntat d’apostar per una educació transformadora i cobrir una mancança d’oferta lúdica per a adolescents en període estiuenc. Se’n van fer quatre edicions entre 2009 i 2012.

Back To Top